Digital udviklingspartner

Skal I gennemføre et digitalt udviklingsprojekt eller have sparring til produktudviklingen?

Eller er du en del af en virksomhed, for eksempel et bureau, der gerne vil kunne udvide holdet med en stærk digital profil indenfor produktudvikling og medier?

Uanset om du er det ene, det andet eller noget helt tredje, så hjælper jeg gerne med at sikre, at projektet eller opgaven lykkes.

Jeg har mange års erfaring med digital udvikling i mediebranchen, senest som leder af produktudvikling hos Infomedia, hvor jeg både indførte produkt-interviews med kunder samt ændrede organisationen, så produktudvikling som disciplin og område blev bredt ud på tværs af organisationen.

Derudover har jeg backstage-erfaring fra Danmarks største netmedie i at få folk til at arbejde sammen på tværs af afdelinger og fagskel. Se mit CV.

Jeg har lært (på den hårde måde), at det kræver struktur at ændre kultur, og at man skal starte med at forstå sine brugere, hvis man vil have succes med sine produkter eller tjenester.

Rollen som digital udviklingspartner ligger op ad min rolle som sparringspartner, og vi finder sammen de bedste rammer for samarbejdet.

Skal vi snakke?

Kontakt mig på lars@larskjensen.dk