Forstå dine brugere

Mine ydelser

Hvad enten det drejer sig om medier, virksomheder eller organisationer generelt, er der ingen tvivl om, at fremtiden tilhører dem, der forstår deres brugere. Jeg kan hjælpe dig i gang, bistå undervejs eller gøre arbejdet for dig – det bestemmer du.

Flere muligheder

Nogle vil gerne sættes i gang med metoder og værktøjer og selv arbejde videre, mens andre gerne vil have deres brugeres største “pains” undersøgt.

Derfor tilbyder jeg både workshops, hvor I bliver lært op i værktøjerne, og at lave de vigtige dybdegående interviews, test etc. med jeres brugere og målgruppe. I må også meget gerne være med til interviewene – det har jeg gode erfaringer med.

Uanset, hvad I ønsker, skal vi nok finde en løsning, så I får mest mulig værdi ud af vores samarbejde. En ting er sikkert; I får vigtig viden, som kan forme resten af udviklingsprocessen.

Kontakt mig på larskjensen@gmail.com, så taler vi om mulighederne.

Hvis I gerne vil vide mere og hurtigt i gang, kører jeg en workshop om at forstå brugerne.

Jeg tilbyder:

Mine ydelser