Sparring

Mine ydelser

Hvad enten du har brug for at mødes med fast interval eller for bistand under et projekt, står jeg parat til at være din/jeres forsikring for, at tingene spiller, og hjælpe dig med alt fra de små beslutninger til større ting som valg af metode, leverandør og teknologi. 

Det skal give dig ro

Ofte har man brug for at tale med (og læne sig op ad) en, der kender problemstillingen, kan give anbefalinger, og som ikke nødvendigvis er en del af ens egen organisation.

Det kan også være en, der håndterer kontakten med leverandøren, eller hjælper med at holde dig skarp, så leverandøren ikke lige pludselig gør opgaven meget større, end hvad der var nødvendigt. Bare rolig, det har vi alle prøvet – og det kan undgås.

Hele pointen er, at sparringen skal give dig ro og tryghed. Jeg har arbejdet med digital udvikling i mere end 10 år og ved, det kan være svært at bevare fokus og retning.

Flere muligheder

Sparringen og rådgivningen kan foregå på mange måneder.Nogle foretrækker, at vi mødes med et fast interval, mens andre nyder, at hjælpen står til rådighed.

Derfor starter vi altid med en snak (som selvfølgelig er gratis), hvor du fortæller om dine ønsker og behov,og så finder vi sammen den bedste løsning.

Det skal være konkret

Efter hvert møde sender jeg en mail,hvor jeg blandt andet opsummerer, hvad vi snakkede om, argumenter for og imod samt min anbefaling. 

Det er din garanti for, at du altid får noget konkret ud af vores snakke– også når der er gået noget tid og vi begge så småt har glemt, hvad vi talte om 

I den billigste model mødes vi en gang om måneden, men som nævnt kan der skrues på en række ting, så vi finder det, der fungerer bedst for dig.

Jeg tilbyder: